A Exit School of English oferim cursos a empreses amb la finalitat de formar els treballadors i treballadores que hi estiguin interessats o que necessitin aprendre anglès per motius professionals. Tots els nostres cursos es centren en el Marc Comú Europeu de Referència de llengües (MCER).

El nostre programa d’estudis es caracteritza per oferir classes dinàmiques i participatives que mantinguin els alumnes motivats durant la formació. Les classes poden ser en grup i individuals, i oferim la possibilitat de fer-les de manera presencial o telemàtica.

Els horaris i la durada de les sessions s’adapten a les necessitats de cada client.

Business Skills

Un cop assolit un cert nivell d’anglès, i una certa fluïdesa en l’àmbit de la comunicació, tant oral com escrita, els alumnes solen necessitar packs d’ampliació que abarquin un sector en concret. És per això que oferim els nostres packs d’hores enfocats a una o vàries skills dins el món empresarial.

Alguns exemples de packs standard serien:

Product Presentations

Tips for Interviewers in English

English for emails

Financial English

Teleconference English

Decision-making

Diplomatic Language

English by phone

Socializing

Contacte

No trobes el que necessites? Posa’t en contacte i dissenyem un curs a mida.

Fundació Tripartita

Exit School of English és entitat organitzadora de bonificacions Fundae, la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació, que, a través de la gestió de fons públics, ajuda a les empreses a formar les persones treballadores al mateix temps que facilita el seu accés gratuït a l’oferta formativa.

Menú