A Exit School of English tenim molt clar que l’aprenentatge d’idiomes no es pot limitar al fet d’interioritzar una sèrie de coneixements teòrics, sinó que cal treballar l’aspecte comunicatiu. Per aquest motiu, sempre treballem amb grups reduïts i procurem crear un entorn anglòfon que afavoreixi la comunicació.

A Exit School of English tenim molt clar que l’aprenentatge d’idiomes no es pot limitar al fet d’interioritzar una sèrie de coneixements teòrics, sinó que cal treballar l’aspecte comunicatiu. Per aquest motiu, sempre treballem amb grups reduïts i procurem crear un entorn anglòfon que afavoreixi la comunicació.

És evident que per comunicar-se cal tenir una base sòlida, però el nostre objectiu és que els alumnes se sentin segurs quan s’hagin d’expressar en anglès, sigui quin sigui el seu nivell.

Cada grup d’edat i cada nivell té unes necessitats comunicatives i uns coneixements de l’idioma diferents, però el nostre objectiu és que tothom tingui les eines i la confiança necessàries per comunicar-se. No obstant això, tampoc no oblidem altres aspectes importants com la comprensió i la producció escrita.

Tot i que tots els grups segueixen un llibre, els nostres professors procuren dinamitzar les classes mitjançant activitats extres com ara jocs, cançons, lectures complementàries, manualitats… Tot això amb l’objectiu de crear un entorn d’aprenentatge distès que afavoreixi l’assimilació de coneixements.

Per tal de fer un seguiment personalitzat i garantir que es compleixen els objectius marcats, els alumnes fan un examen trimestral a partir del qual els professors preparen un informe. L’examen consta de 3 parts: comprensió escrita, comprensió oral i coneixements generals de la llengua.

Conceptes clau
  • Grups reduïts
  • Entorn anglòfon
  • Ens adaptem a les necessitats comunicatives de cada nivell.
  • Ús de llibres com a fil conductor i dinamització a través d’altres activitats.
  • Seguiment personalitzat, exàmens trimestrals.
Infantil

Cursos d’anglès per als més petits.

Els alumnes de P3 fan una hora d’anglès a la setmana, mentre que a P4 i P5 ja se’n fan dues. Quin és el nostre objectiu? Que els alumnes integrin l’anglès en el seu entorn amb jocs, cançons, contes, vídeos i moltes altres activitats lúdiques i dinàmiques. Per als cursos d’infantil hem escollit la col·lecció Greenman and The Magic Forest, que es basa en les aventures de dos nens, Nico i Sam, i la seva trobada amb en Greenman, el protector màgic de bosc. Els seus amics, els animals de bosc, també els acompanyaran a ells i als alumnes mentre aprenen vocabulari de l’entorn, com gaudir de la natura, i la millor manera de portar una vida saludable i activa.

El curs està basat en contes, divertides cançons i activitats adaptades a cadascuna de les edats compreses en l’etapa infantil: P3, P4 i P5. Per tal de consolidar una bona pronúncia ja des del primer moment, el programa inclou un sistema de fonètica molt sòlid i integrat.

Primària (Juniors)

Els alumnes de primària fan dues hores a la setmana repartides en dos dies. Quin és el nostre objectiu? Familiaritzar els alumnes amb el vocabulari del seu entorn en anglès, tant oral com escrit, i començar a treballar estructures bàsiques que els permeti començar a comunicar-se en l’idioma.

Secundària (Teenagers)

1r d’ESO és un curs de transició i els alumnes fan dues sessions setmanals d’una hora i quart. A partir de 2n d’ESO es fan dues sessions d’una hora i mitja.  Quin és el nostre objectiu? Donar als nostres alumnes les eines necessàries per consolidar l’aprenentatge de l’idioma, fomentar la confiança a l’hora de comunicar-se i començar la preparació de cara als exàmens oficials de Cambridge.

Adults

Oferim cursos per a adults de tots els nivells: des de Beginners a Advanced. Els cursos s’estructuren en dues sessions setmanals d’una hora i mitja.

Particulars

Si prefereixes un pla individualitzat o els horaris de les classes grupals no encaixen amb la teva agenda, pots optar per fer classes particulars.

Preus  2021 – 2022

Palau-Solità i Plegamans
Descarrega´t la taula de preus.

Preus  2021 – 2022

Sabadell
Descarrega´t la taula de preus.

Contacte

No trobes el que necessites? Posa’t en contacte i dissenyem un curs a mida.

Menú