Extraescolars

Tot i que el ventall d’activitats extraescolars que ofereixen les escoles ha crescut considerablement els últims anys, l’anglès segueix essent una de les activitats estrella, tant a infantil com a primària.

Actualment impartim classes d’anglès com a activitat extraescolar a diverses escoles de la zona del Vallès Oriental i Occidental: Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, Castellterçol, etc.

L’activitat d’anglès extraescolar es fa des de dos plantejaments totalment diferents però igualment vàlids. Per una banda, oferim la possibilitat de cursar un anglès més acadèmic, basat en una preparació de cara als exàmens oficials de Cambridge. I per altra banda, també podem donar un enfocament més lúdic a les classes, fent que els alumnes aprenguin mitjançant jocs i altres activitats més comunicatives.

Val a dir que l’anglès extraescolar es planteja des d’un punt de vista presencial, en què els professors i professores es desplacen als centres educatius en l’horari acordat amb les AFAs, però es tracta d’una activitat que també pot tenir continuïtat de manera telemàtica en cas que la situació de pandèmia ho requereixi.

Punts forts

  • Capacitat d’adaptació al projecte educatiu de cada centre.
  • Seguiment personalitzat del progrés de cada alumne/a mitjançant les avaluacions trimestrals i les tutories amb les famílies.
  • Comunicació constant entre l’escola i el departament de coordinació d’extraescolars.
  • Suplències garantides: si un professor no pot fer la classe, Exit School of English s’encarrega d’enviar un/a substitut/a igualment qualificat/ada.

La coordinadora de les activitats extraescolars a Exit School és la Clàudia. Podeu contactar amb ella a extraescolars@exitschool.net i demanar més informació.

L’anglès com a activitat extraescolar als centres educatius és un dels nostres punts forts. Ens adaptem al projecte educatiu de cada escola i oferim cursos acadèmics enfocats a una futura preparació d’exàmens de Cambridge, com classes de caire lúdic per tal que els infants aprenguin a través del joc. Cursos adaptats a infantil i primària.

English Day

Des de fa uns anys, Exit School participa en l’organització de l’English Day a diverses escoles de la zona. Com sempre, ens adaptem a les necessitats de cada centre educatiu i oferim temàtiques molt variades, fins i tot basades en els PGC (Projecte Global de Centre).

Entre les activitats amb més bona acollida, trobem:

  • Science: activitats relacionades amb la ciència, com per exemple el cos humà i experiments a l’aire lliure.
  • British Legends: Robin Hood, el monstre del Loch Ness…
  • British Icons: aprenem quines són els símbols de la cultura britànica.
  • Arts and Crafts: manualitats i activitats creatives en anglès.
  • Storytelling: contes explicats i interpretats en anglès, fomentant la interacció dels alumnes.

Estàs preparant un English Day a la teva escola i necessites idees? Vols que els teus alumnes passin un dia en un entorn anglès al 100%? Et portem un English Day fet a mida al teu centre educatiu.

Casals d’estiu

Cada estiu Exit School col·labora amb diverses entitats que organitzen casals durant els mesos de juny i juliol. Aquests casals ofereixen una gran varietat d’activitats, entre les quals hi és també l’anglès.

Les activitats adreçades als casals d’estiu són molt dinàmiques i lúdiques. Pretenem que els infants aprenguin anglès a través del joc i la interacció amb el professor o professora i els companys i companyes. Fins i tot, moltes vegades a banda de l’activitat d’anglès pròpiament, els nostres teachers acompanyen els infants mentre fan altres activitats com esports diversos, multi jocs, rutines diàries com rentar-se les mans per anar a esmorzar, i interactuen amb ells en anglès.

Cada estiu Exit School col·labora amb diverses entitats que organitzen casals durant els mesos de juny i juliol. Aquests casals ofereixen una gran varietat d’activitats, entre les quals hi és també l’anglès, però sempre a través del joc i altres activitats dinàmiques.

Casalets de juny

Una iniciativa pensada per als dies de jornada intensiva a les escoles. Consisteix en un petit casal en anglès que es fa durant el mes de juny, i comprèn l’estona que queda entre la sortida del menjador escolar i l’hora habitual de recollida.

Durant aquesta estona, els alumnes dividits per grups d’edat, fan diverses activitats en anglès en base a un programa temàtic diari prèviament acordat amb l’AFA de l’escola.

Totes les activitats estan basades en el joc i l’aprenentatge lúdic, tenint en compte que al mes de juny estem tots amb un peu a les vacances i fa molta calor!

Contacte

No trobes el que necessites? Posa’t en contacte i dissenyem un curs a mida.

Menú