EXIT FRIENDS

Ja feia temps que li donàvem voltes a aquest tema. I volíem trobar-hi una solució.

Molta gent ens diu que no té temps d’apuntar-se a un curs d’anglès per qüestió d’horaris, per la feina, pels nanos, perquè ja saben d’entrada que no podran tenir la constància que cal per avançar, etc. A molts els fa por el compromís de començar un curs al setembre i haver-lo d’acabar al juny. Són tants mesos que fa vertigen.

Per altra banda, també molta gent ens diu que necessita practicar el seu anglès perquè se li està rovellant, que quan l’ha de parlar, li costa arrencar perquè fa molt de temps que no practica. Que la gramàtica la porta bé, però a l’hora de parlar s’encalla.

Amb tota aquesta informació, a Exit ens vam posar a fer un brainstorming (quedaríem massa poc glamurosos si diguéssim “pluja d’idees) i d’aquestes idees en va sorgir EXIT FRIENDS.

I què és EXIT FRIENDS?

EXIT FRIENDS és un nou servei que ofereix Exit School, basat en sessions d’una hora, on un grup de persones amb el mateix nivell d’anglès, alumnes o no, es troba a l’acadèmia per parlar d’un tema en concret. Aquestes sessions estan dirigides per un dels nostres teachers, que us ajudarà a treure’n el màxim profit.

I qui hi pot anar?

Exit Friends està dirigit tant als nostres alumnes com a totes aquelles persones que no ho siguin i vulguin participar-hi.

Ideal si no tens temps per comprometre’t amb un curs complet en anglès, però no vols perdre l’idioma. Una bona manera de practicar i de conèixer gent nova.

I on es fan aquestes sessions?

Les sessions presencials es fan a l’acadèmia, a la nostra sala Friends!

També hi haurà Exit Friends online, perquè puguis connectar-te, per exemple, des de casa o desde la feina.

I cada quan es fa un Exit Friends?

Cada setmana hi haurà un o dos Exit Friends, de temes, nivells i horaris diferents.

Us mantindrem informats a través de Facebook i Instagram, i us podreu apuntar enviant un email a exitschool@exitschool.net, indicant a quina Èxit Friends voleu assistir.

El nostre primer EXIT FRIENDS

Fa unes setmanes vam fer la nostra primera sessió EXIT FRIENDS presencial. Vam comptar amb els primers valents que es van voler apuntar a aquesta nova aventura i el resultat va ser molt bo.

El tema entorn el qual girava EXIT FRIENDS aquell dia era “Yummy Food” i, a banda d’aprendre vocabulari i expressions noves, i refrescar-ne les que ja sabien, vam acabar tots amb molta gana!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú