PolĂ­tica de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), les dades personals que faciliteu en el formulari web seran objecte de tractament i s’inclouran en un fitxer informatitzat responsabilitat d’EXIT SCHOOL OF ENGLISH, SLU i degudament declarat i inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Les dades personals subministrades per mitjà del formulari s’utilitzaran amb l’exclusiva finalitat de mantenir la relació administrativa per gestionar la sol·licitud d’informació, enviar informació per correu postal i electrònic sobre serveis o activitats d’EXIT SCHOOL OF ENGLISH en relació amb les seves competències.

EXIT SCHOOL OF ENGLISH es compromet a no comunicar les dades de caràcter personal subministrades per la persona interessada per cap mitjà i a no vendre, ni llogar, ni cedir les dades personals dels usuaris a cap empresa, o entitat pública o privada, sense el consentiment del titular de les dades. En tot cas, les dades personals només seran cedides als òrgans judicials i a autoritats administratives si una llei ho estableix preceptivament.

Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció legalment requerit, segons el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, i es prendran les mesures de seguretat necessàries per evitar-ne el mal ús, l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat i la sostracció per part de tercers.

Si la persona interessada vol qualsevol aclariment sobre la confidencialitat o el tractament que reben les seves dades, o bé si desitja exercir algun dels drets d’informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació que legalment li corresponen (o qualsevol altre dret que cregui que la pot assistir), pot adreçar-se al domicili social d’EXIT SCHOOL OF ENGLISH, SLU, situat al c/ Plegamans, 2 de Palau-solità i Plegamans.