Metodologia

Metodologia

A Exit School of English tenim molt clar que l’aprenentatge d’idiomes no es pot limitar al fet d’interioritzar una sèrie de coneixements teòrics, sinó que cal treballar l’aspecte comunicatiu. Per aquest motiu, sempre treballem amb grups reduïts i procurem crear un entorn anglòfon que afavoreixi la comunicació.

És evident que per comunicar-se cal tenir una base sòlida, però el nostre objectiu és que els alumnes se sentin segurs quan s’hagin d’expressar en anglès, sigui quin sigui el seu nivell.

Cada grup d’edat té unes necessitats comunicatives i uns coneixements de l’idioma diferents, però el nostre objectiu és que tothom tingui les eines i la confiança necessàries per comunicar-se. No obstant això, tampoc no oblidem altres aspectes importants com la comprensió i la producció escrita.

Tot i que tots els grups segueixen un llibre, els nostres professors procuren dinamitzar les classes mitjançant activitats extres com ara jocs, cançons, lectures complementàries, manualitats... Tot això amb l’objectiu de crear un entorn d’aprenentatge distès que afavoreixi l’assimilació de coneixements.

Per tal de fer un seguiment personalitzat i garantir que es compleixen els objectius marcats, els alumnes fan un examen trimestral a partir del qual els professors preparen un informe. L’examen consta de 3 parts: comprensió escrita, comprensió oral i coneixements generals de la llengua.

On som?

Plegamans, 2
08184 Palau-solità i Plegamans
tel. 93 864 94 12
exitschool@exitschool.net

  • Facebook
  • Correu electrònic
  • Instagram
Horari

De dilluns a dijous
de 9:30 a 21:00 h

Divendres
de 9:30 a 19:30 h

Política de privacitat | Avís legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole