Els nostres cursos

A Exit School of English sabem que aprendre idiomes requereix esforços, és per això que ens volem acostar a tu, per posar-t’ho fàcil. Fes un cop d’ull als nostres cursos i tria el que més s’ajusti a les teves necessitats.

A L'ACADÈMIA

Tant si vols classes particulars com si prefereixes classes en grup, tenim el que busques. Sigui quin sigui el teu nivell d’anglès. Vine a veure’ns i t’informarem dels grups i els horaris disponibles.

Ara, a més, també oferim classes d'alemany, francès, italià, portuguès...

CURSOS PER A EMPRESES

Cada vegada més, les empreses aposten per la formació dels seus treballadors, i precisament els idiomes són una de les opcions més sol·licitades.

Actualment oferim els nostres serveis a més de 20 empreses líders dels sectors farmacèutic, la moda, les energies renovables, l’alimentació, les exportacions... i això ens ha permès conèixer i entendre les necessitats del món industrial i empresarial. Les classes les fem a les instal·lacions de l’empresa o a la nostra escola.

Si en voleu més detalls podeu demanar informació i referències a exitschool@exitschool.net.

CURSOS PER A ESCOLES

A Exit School of English treballem amb i per a les escoles. Així, després d’observar la voluntat de molts centres educatius de fomentar l’aprenentatge d’idiomes, ens hem posat a treballar per poder oferir una sèrie de serveis que ajudin a complementar el programa de llengües estrangeres dels centres educatius que vulguin fer un pas endavant cap a la immersió lingüística.

Actualment ja col·laborem amb diverses escoles de Sabadell, Barcelona, Parets i Mollet oferint-los serveis com classes complementàries, substitucions per baixes temporals, classes de preparació per a la prova d’anglès a la Selectivitat, tallers de manualitats i servei de guarderia.

Si sou d’una escola i voleu complementar la vostra oferta curricular amb activitats en anglès, nosaltres us hi podem ajudar!

On som?

Plegamans, 2
08184 Palau-solità i Plegamans
tel. 93 864 94 12
exitschool@exitschool.net

  • Facebook
  • Correu electrònic
  • Instagram
Horari

De dilluns a dijous
de 9:30 a 21:00 h

Divendres
de 9:30 a 19:30 h

Política de privacitat | Avís legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole